Tresserbanden

The Firestones

R&B-gruppe dannet i efteråret 1964 i Helsingør området af

Finn, Harry, 'Ditter', Asbjørn og Stampe Så er der Fotografering

Asbjørn Andersen (lead-g)
Benny Nielsen (el-b)
Carsten Olsen (rhythm-g), hurtigt erstattet af
Finn Sunke Jensen (rhythm-g)(ex-The Lockings).

Gruppen havde en skiftende besætning i starten, men reorganiseredes i 1965 af A. Andersen og F. Jensen med

Jørgen K. Hansen (el-b)
John Johansen (dm)
Flemming Stampe (lead-vo)
Svend Jørgensen (rhythm-g)(ex-The Strangers)erstattede en kort periode F. Jensen

Deltog i januar 1966 i Sjællandsmesterskabet i Popmusik i Restaurant Casino i Ringsted, hvor de delte andenplads med The Zorros.

Placeringen førte til DM i Pop den 26.2.1966, hvor de fik en 5. plads. Firestone's eneste pladeindspilning stammer herfra. Kort efter DM erstattedes John Johansen af Christian Sennels (drm) (ex-Capstones), der kort tid efter blev erstattet af Harry Persson (ex-The Strangers).

Firestones blev opløst i efteråret 1966 p.g.a. musikalske stridigheder. Blev dog gendannet og skiftede navn til The Tramps, inden de blev endeligt opløst i starten af 1967. Firestones var primært inspireret af den hårdere r.&b. fra The Kinks og The Rolling Stones. Spillede overvejende lokalt bl.a. på "Bi-Lidt" i Frederikssund og »Heat House« i Helsingør. Var endvidere opvarmning for Pretty Things og Swinging Blue Jeans ved koncerter i "Industriforeningen" i Helsingør. A. Andersen, F. Stampe og C. Sennels er stadig aktive musikere. Sennels i Family Swingers (69-75), Tiger (75) og Humlebierne (90'erne og 00'erne).

Copyright © TresserBanden 2010